Contact: info@eiwitdieet.nl of via het contactformulier
tel 010/340 0667 (NL) +32(0)53 789 007 (B)

Depot: Kloosterstraat 82 - 9420 Mere (B)

Rekening nummers:
Nederland: Bank ING: 663 196
België: IBAN: BE93 0014 4828 4667 BIC: GEBABEBB

Bedrijfsgegevens: Pro10 Pharma BTW BE 0871.287.850 RPR Dendermonde

 

1. Leveringstermijn: Eiwitdieet.nl doet er alles aan om de bestellingen die voor 14h30 aankomen, binnen de werkdag te leveren (bij Giro betalingen vertrekt de zending nadat het bedrag op onze rekening verschijnt). Voor de bestellingen na 14h30 kunnen wij geen verzending voor daags nadien garanderen. Tijdens weekends of feestdagen wordt niet geleverd.

Bestellingen van vrijdag worden maandag (of dinsdag) geleverd. U kan ook kiezen voor een levering op een bepaalde dag (bvb graag levering donderdag). We kunnen echter niet zeggen of dit in de voor-of namiddag zal zijn. U krijgt via mail een bericht waarin de dag staat waarop u uw pakket zal ontvangen.

U zorgt er best voor dat iemand ter plaatse is om de bestelling in de loop van de dag in ontvangst te nemen. U mag op de bestelbon specificaties vermelden, zoals bvb “achteraan afzetten indien niet aanwezig” of “leveren op nummer X indien afwezig”. Als er niemand aanwezig was tijdens de 1ste aanbieding, dan wordt uw pakket automatisch opnieuw aangeboden daags nadien. Bent u dan opnieuw niet aanwezig, dan zal er een kaart in uw brievenbus zitten met de pakketgegevens. Met die info kan u een derde aanbieding aanvragen. Hier bepaalt de koerier dan de dag van aanbieding. U hebt 1 week de tijd om te reageren, nadien komt het pakket retour naar ons. Wenst u dan een 4de aanbieding, dan wordt een transportkost aangerekend van  6, hiervoor nemen wij contact met u op. Bent u vaak afwezig, kies dan voor een afhaalpunt.

De door eiwitdieet.nl opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

2. Transportkosten: (zie Transport)

3. Retourkosten: In geval van vergissingen van onze kant zijn de retourkosten voor rekening van Eiwitdieet.nl

4. Bedenktijd: Wanneer je producten op afstand verkoopt, hebben klanten recht op een bedenktermijn. Deze termijn bedraagt 7 werkdagen, te rekenen vanaf de levering. De bedenktijd is een periode waarbinnen de klant het aangeschafte product zonder opgaaf van reden of enige verplichting terug kan sturen, onder voorwaarde dat de verpakking ongeopend is. De verzendkosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper. Het vers brood valt niet onder deze regeling, wegens kortere bewaartijd. Retouradres: Pro10 Pharma, Kloosterstraat 80A - 9420 Mere (B), vermeld duidelijk uw bestelling en persoonlijke informatie bij deze retourzending.

Bij eventuele geschillen zijn de rechtbanken van Dendermonde (België) bevoegd. Gelukkig is het nog nooit zo ver gekomen.

Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

Sukrin logo
Ciao Carb logo
Nutrisaveurs logo
Hero Diet logo
Rabeko logo
Nutriwell logo
Dietisnack logo
Dietimeal logo
2Bslim logo
Atkins logo